13 resultaten
Replicatie studie om de eiwitbehoefte van gezonde jonge mannen te bepalen.
Onderzoek naar het effect van de verhouding tussen wei en caseine op maaggedrag, maaglediging en postprandiaal plasmametaboloom.
In dit onderzoek bekijken we of het innemen van ketozuren bij eiwitinname tijdens hemodialyse de spierafbraak die tijdens deze behandeling plaatsvindt kan verminderen.
Het primaire doel van deze studie is om te onderzoeken of clenbuterol supplementatie voor 4 weken de insuline-gestimuleerde glucose opname door de spier kan verbeteren.
Het primaire doel van deze studie is het ontrafelen van de effecten van stimulatie van de dopamine D2 receptor op drie processen en de hiermee geassocieerde fysiologische veranderingen (gemeten met fMRI en eyertacking) Deze drie processen zijn i)…
Het doel van deze exploratieve studie is om de relatie tussen (verschillen) in de dunne darm microbiota en postprandiale glycemische responsen te onderzoeken.
Primaire doelstelling:Het vergelijken van het aandeel deelnemers dat minstens één kritieke fout maakt na het lezen van het gedeelte over gebruik van de inhalator in de bijsluiters van de ELLIPTA- en BREEZHALER-inhalatorenSecundaire doelstellingen:…
Het aantonen en kwantificeren van de variatie in postprandial AZ profielen tussen (en binnen) individuen na consumptie van een slecht verteerbare plantaardige eiwitbron (Luzerne) secondaire doel is om dit ook te epalen bij een makkelijk verteerbare…
Meten wat de impact is van eiwit in vaste (reep) vorm en vloeibare (drank) vorm op postprandiale aminozuur respons in vivo in gezonde jonge vrouwen.
Het vergelijken van de spiereiwitsynthese na inname van een maaltijd met vlees en een maaltijd zonder vlees in gezonde oudere mannen en vrouwen.
* Om het effect van zolpidem (vs placebo) op de loopstabiliteit te onderzoeken in gezonde ouderen gemeten met de Interactive Walkway.* Om het effect van suvorexant (vs placebo) op de loopstabiliteit te onderzoeken in gezonde ouderen gemeten met de…
De studie heeft als doelstelling de verschillen in maaglediging en aminozuur opname van erwten-eiwit met verschillende productmatrix (viscositeit) en hitte behandeling te meten.
Het primaire doel is om de mate van verteerbaarheid van 3 verschillende Fermotein-producten te beoordelen en deze te vergelijken met een commercieel verkrijgbaar referentie-mycoproteïne.