7 resultaten
Primair:• Het effect van AN-PEP op gluten epitoop-lediging vanuit de maag naar de twaalfvingerige darmSecundair:• Het effect van AN-PEP op gluten epitoop afbraak in de maag• Het effect van de calorische inhoud van een maaltijd op de werkzaamheid van…
Oorzaken en voorspellers onderzoeken voor primaire dan wel secundaire allergie profielen voor sojamelk.
Uit vooronderzoek blijkt een prevalentie van 6% sensibilisatie voor lupinemeel bij patiënten met een mogelijke voedselallergie. Onderhavig onderzoek heeft als doel na te gaan of sensibilisatie enerzijds kan leiden tot klinische reacties of…
Het doel van het onderzoek is het ophelderen van alle moleculaire mechanismen die leiden tot coeliakie. Om de wetenschappelijke basis te leggen voor verbeterde diagnostische technieken, nieuwe behandelingen en veiliger voedsel voor…
Het primaire doel is om te evalueren in de twee doelgroepen (patiënten met coeliakie en met zelf-gerapporteerde glutengevoeligheid):1) het veiligheidsprofiel van BL NCC 27052) de gastro-intestinale (GI) tolerantie van BL NCC 2705
Het primaire doel van deze studie is om het effect te bepalen van kortdurende Turmipure GOLD®-suppletie op LPS-translocatie bij PDS-D en PDS-M patiënten na een vetrijke challenge.Het secundaire doel van deze studie is om het effect te bepalen van…
Het primaire doel van deze studie is om na te gaan of herhaaldelijke inname van toenemende doses lactose in LNPers resulteert in aanpassing van de dikke darm microbiota door een verschuiving in microbiota samenstelling en functioneel potentiaal,…